TYPO3 voordelen

Net als de vele mogelijkheden van een TYPO3 website, zijn ook de TYPO3 voordelen ongekend. Het TYPO3 CMS is een betrouwbaar systeem waarop je kunt bouwen.

Dit zijn de TYPO3 voordelen:  

Maatwerk


Maatwerk modules aan je TYPO3 site toevoegen? Omdat TYPO3 modulair is gebouwd, kan je website eenvoudig uitgebreid worden. Als TYPO3 bouwer realiseren wij dat voor jou. Denk aan een ticketsysteem, uitgebreide productcatalogus of een reserveringsmodule.

Open source

TYPO3 is open source. Open source is vrij toegankelijke software, die ontwikkeld  wordt door duizenden programmeurs, verspreid over de wereld.  Voortdurend updaten zij de software met nieuwe toepassingen en veiligheidsupdates. Zo  blijft  TYPO3 één van de beste systemen ter wereld.
      
Open source biedt ook jou de nodige voordelen:

  • Je betaalt geen dure licentiekosten
  • Je bent niet gebonden aan 1 leverancier
  • Je bent voorzien van een veilig en up-to-date CMS

Veilig

TYPO3 staat bekend als een bijzonder veilig systeem. Keer op keer komt TYPO3 als veiligste uit de test.

Zoekmachine vriendelijk

TYPO3 is vriendelijk voor zoekmachines. Onze SEO specialisten passen alle technieken in je website toe voor een hoge score. Zo komen de URL’s van je website overeen met de inhoud:

Bijvoorbeeld:
www.eigenwijze.nl/referenties in plaats van
www.eigenwijze.nl/index.php?id=548

Je website wordt beter gevonden in zoekmachines en je maakt het bezoekers makkelijk.

Alle designs


Binnen TYPO3 is er een complete scheiding tussen design, content en techniek. Wat dit voor jou betekent? Op het gebied van vormgeving kan alles! Onze designers kunnen je bestaande ontwerp aanpassen, maar ook een volledig nieuw ontwerp op maat maken.

Meertalig

Website met meerdere talen? Geen enkel probleem voor TYPO3. Je beheert alle talenversies in hetzelfde systeem.

Groeit met je mee

TYPO3 is geschikt voor eenvoudige en complexe websites. Of je website nu uit 10 of 800 pagina’s bestaat, wordt beheerd door 1 persoon of meerdere afdelingen: TYPO3 is breed inzetbaar. En als jouw bedrijf groeit, groeit jouw TYPO3 website dankzij de vele modules met je mee.

Profiteer ook van de TYPO3 voordelen

Informeer vrijblijvend naar nog meer TYPO3 voordelen. Het team van Eigen & Wijze zet als TYPO3 specialist al haar kennis en ervaring in om voor jou een winstgevende TYPO3 website te realiseren.

Ontvang GRATIS en vrijblijvend de laatste nieuwtjes over o.a. TYPO3 in je mailbox!