"...“Ik vind TYPO3 een prettig systeem om mee te werken. Vergeleken met ons vorige CMS is dit een verschil van dag en nacht. De ondersteuning die ik hierin van Eigen & Wijze krijg, werkt prima. De mogelijkheden van TYPO3 zijn eindeloos zodat onze website met M. de Groot kan meegroeien.”  http://www.mdegroot.nl/

Lees meer over deze referentie

Redmar Feenstra, M. de Groot Stavoren

“Ik vind TYPO3 een prettig systeem om mee te werken. Vergeleken met ons vorige CMS is dit een verschil van dag en nacht. De ondersteuning die ik hierin van Eigen & Wijze krijg, werkt prima. De mogelijkheden van TYPO3 zijn eindeloos zodat onze website met M. de Groot kan meegroeien.” 

 http://www.mdegroot.nl/

"...“Sinds februari 2012 heeft Incassade een nieuwe website. Één van de eisen voor onze nieuwe website was dat wij deze website eenvoudig en snel zelf konden aanpassen en daar waar nodig uitbreiden. En daar voldoet TYPO3 goed aan. Onze website is up to date en passen wij gemakkelijk aan. Voorbeelden hiervan zijn onze activiteiten en..."

Lees meer over deze referentie

Ellen de Jong, Incassade Deurwaarders en Incasso

“Sinds februari 2012 heeft Incassade een nieuwe website. Één van de eisen voor onze nieuwe website was dat wij deze website eenvoudig en snel zelf konden aanpassen en daar waar nodig uitbreiden. En daar voldoet TYPO3 goed aan. Onze website is up to date en passen wij gemakkelijk aan. Voorbeelden hiervan zijn onze activiteiten en nieuwsberichten."

"TYPO3 is prettig in gebruik. De eenvoudige aanpassingen zijn prima te doen en het wijst zich vanzelf. De wat ingewikkelde uitbreidingen vergen even wat werk. Met de support van Eigen & Wijze zijn ook deze vrij snel door te voeren. Maar ook bij TYPO3 geldt… hoe vaker je het doet, hoe sneller je het onder de knie hebt.”

 

http://www.incassade.nl/

 

"...“TYPO3 biedt voor ons genoeg mogelijkheden en het werkt prettig.” http://www.waddengoud.nl/

Lees meer over deze referentie

Frank Dankmeijer, Stichting Waddengroep

TYPO3 biedt voor ons genoeg mogelijkheden en het werkt prettig.” 

 

www.waddengoud.nl

Ontvang GRATIS en vrijblijvend de laatste nieuwtjes over o.a. TYPO3 in je mailbox!