TYPO3 mogelijkheden

De veelzijdigheid van TYPO3 laat zich het best beschrijven door het aantal extra modules. Dat zijn er namelijk 5.518! Natuurlijk teveel om allemaal op te noemen.

Veelzijdig in functionaliteiten

Met de vele extra bouwstenen breid je jouw website makkelijk uit. Dit zijn de populairste:

Nieuws

Nieuwsitems zet je snel online met deze TYPO3 module. Met een nieuwsoverzicht houd je bezoekers makkelijk op de hoogte. En door regelmatig nieuwe items in je website te plaatsen, scoor je ook beter in zoekmachines. Een win-winsituatie dus!

Content delen via social media

Vergroot het bereik van je TYPO3 website met de optie om content te delen via social media:

  • Facebook Like knop waarmee bezoekers de pagina kunnen liken
  • Een knop waarmee bezoekers de pagina een Google +1 kunnen geven
  • Een Tweet knop waarmee bezoekers een link van de website kunnen tweetenDoor social media te integreren, bereik je eenvoudig een groot publiek.

Downloads

Voeg zelf bestanden toe die bezoekers van je website kunnen downloaden. Denk aan brochures, prijslijsten of certificaten.

FAQ

Een overzichtelijke pagina waarbij veelgestelde vragen en antwoorden kunnen worden in- en uitgeklapt.

Reviews

Met reviews kunnen bezoekers hun ervaringen kenbaar maken op je website. Dit verhoogt de geloofwaardigheid.

YouTube video’s

Informeer en overtuig je bezoekers met video’s en zorg voor een actieve beleving. Met deze module plaats je eenvoudig YouTube video’s in je website. Video’s zorgen voor extra conversie. Zoals het bestellen van een product of een offerte aanvraag.

Interne zoekmachine


Bezoekers kunnen je site doorzoeken met een interne zoekmachine. De zoekfunctie zoekt in alle teksten binnen de TYPO3 website. Met de zoekfunctie kun je nagaan waar bezoekers op zoeken. Hiermee kun je aanpassingen doorvoeren binnen je website. Bijvoorbeeld door producten toe te voegen waar veel op gezocht wordt.

Google Maps met meerdere adressen

Bij meerdere vestigingen is een Google Maps kaart op de contactpagina met alle vestigingsadressen ideaal.

Sterwaardering


Op iedere pagina kan een sterwaardering geplaatst worden. Hiermee kunnen bezoekers met een aantal sterren hun waardering voor de pagina aangeven.

Met TYPO3 ga je nog  veel verder

En als je wilt, kun je zelfs nog verder gaan. Zet een intranet op of lanceer een mobiele website. Met TYPO3 bouwen we het allemaal! Profiteer ook van deze ongekende mogelijkheden en kies voor TYPO3. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor nog meer TYPO3 mogelijkheden.

Ontvang GRATIS en vrijblijvend de laatste nieuwtjes over o.a. TYPO3 in je mailbox!